Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katja och Benny

Katja klättra' tusen enheter iklädd meter uppför tapeter
Benny kasta' fjorton ljusårs tapeter iklädd enheter föratt möta Katjas tusen meter.




Fri vers av altruistisk
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-01 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk