Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förminskande

Förminskar man en annan människa

förminskar man även sig själv:

även om man är så imbecill att man inte inser det själv

Det finns knappast hopp om  tillfriskning

i ett sådant fall




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-01 22:45



Bookmark and Share


  objekt3
jag kan höra gläfset, hunklor mot parketten
2015-03-03

    ej medlem längre
Smart och slutet bra
2015-03-02

  Ljusletaren
Så talar en ödmjuk och vis man *tack*
/kram
2015-03-02

    ej medlem längre
Tänkvärt och mycket väl förmedlat!
2015-03-02

    Sefarge VIP
"Man se det man vill se"
Oftast tyvärr!
:)
2015-03-02

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2015-03-02

  Magica VIP
Mycket bra formulerat.
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP