Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan i ditt hjärta

Din lycka är din egen

för den är

vad du känner

i ditt hjärta

Den känslan

är din egen,

men utstrålningen

från den,

kan du dela

med andra

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-01 22:52



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Klokt! Skrivet.
"Att kunna ge utan att
Känna avund"
:)
2015-03-02

  Marita Ohlquist VIP
Tycker mycket om din text!
2015-03-02

  Magica VIP
Fint :)
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP