Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2014.


Rädda det som räddas kan

Det är bara dårar som säger sanningen
och idioter som tar tillbaks den sen
Bland rädda män finns stora svin
endel har alkohol som sin medicin

Minns det som hände under nattens bränder
ja, det var nånstans där som vi gick sönder
Vi är kära barn här med inre demoner
att slippa dom vore värt, ja värt miljoner

Vi är alla pjäser i ett dött parti
nittonhundratalsbarn i allt frosseri
Jag är inte rädd för döden bara vägen dit
ja hur fan kan man inte va det med sån politik

Det är ett evigt kaos som vi lever mitt i
där den som är rik kan köpa sig fri
Men kan du va ärlig när du ser på ditt barn
och säga att den som är fattig är inget att ha

Rädda det som räddas kan..............




Fri vers av M.W
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-01 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.W
M.W