Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröet

Kanske är det som det där fröet i min hand.




Fri vers av micke marin
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-02 07:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stimulerar tanke, känsla och fantasi!
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin