Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlika sig




Det nyfödda barnet
ger dig din barndom tillbaka

Den döende
sammanfattar ditt liv

Vi är strandsatta
i en värld
där allt kretsar
kring början och slut

Däremellan andas vi
suktar, försmäktar, hoppas

Vid horisonten
tror vi på förlikning

Vi lämnar stranden
upplysta
förvirrade
vad var det som hände ?







Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-02 14:10



Bookmark and Share


    maija tuori


Så sant fint skaldat !
2015-03-08

  i af apa
oy vad bra...!!
2015-03-08

  Bo Himmelsbåge
Det finns ingen början o slut på Livet... det är Evigt... men tack ändå för fin dikt!
2015-03-08

    ej medlem längre
oh så bra !!
2015-03-03

  Minkki VIP
Tackar för tankarna, de är bra, i vältappad form
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP