Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Writing for fun

Att skriva för sin egen glädje.

Kanske kan det ge något till någon annan;

som i sin tur får en idé;

och skriver något vidare

På så sätt bildar vi en ring

som utvidgas och går runt

kyrkor, moskéer och synagogor

och runt byar och gårdar,

städer och länder

Allt vidare, allt vidare....




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-02 14:12



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Så klokt du skriver om skrivandet!
2015-03-04

  Magica VIP
Ja det kan nog gå hand i hand. :)
2015-03-04

    ej medlem längre
Absolut!
2015-03-02

  Marita Ohlquist VIP
Kloka tankar.
Bra förmedlat om de skrivna ordens styrka!
2015-03-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Så klokt du tänker om skrivandets konst!
2015-03-02

    Lena Söderkvist VIP
Precis så tror jag att det fungerar. Vi finns ju alla för både vår egen och andras skull.
2015-03-02

    Sefarge VIP
Pennan makt.
Tankar sprids
Som ringar på
Vattnet. Maler
Sakta sönder
Diktatur och
Terror.
Tack för klokskap!
:)

2015-03-02

    ej medlem längre
Fint förmedlat om meningen med att skriva!
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP