Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SOM ÄR RÄDD FÖR GETSEMANE

har inget att få

eller ge",


skrev Nils Ferlin: vilket ljus

över en gudomlig

sanning!


beskrivet i några få rader.


JESUS: "Den som vill bevara sitt liv

skall mista det, men den som mister

sitt liv för min och evangeliets skull,

skall finna det".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-02 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld