Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på min väg

på min väg hem
från jobbet
en sjungande koltrast
en aning om vår

på min väg
genom livet
en blek måne
en aning om höst




Fri vers av Anders P VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-02 18:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra belysta kontraster!
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP