Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR PAULUS OCH SILAS SATT I FÄNGELSE

sedan de först misshandlads

för sin tro, och sjung

lovsånger till

Gud,


kom den inte från omständigheterna,

utan ur deras hjärtan: det som de

var fulla av, flödade fram

ur deras munnar.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-02 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld