Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
funderingar kring ondska är av ondo, ord först, sjunga sen, den omvända romeroskräcken i att en mediakommuniké förtäljer dig att ny forskning påvisar att de omänskliga i massan helt saknar själ och personlighet, de är ännu lika dumma som i skolan


annars?


under helgjakten och "jaha?"
när vi smugit andakt
ur lucia nog att rituala
runt i avstängningståg
syns i tystvågen sjok
av gulnande tinnitus
från det försenade
folkets larm

chefsfarhågan blommar
när vi lyfter folkets ansikte
och alla är den röda döden

trolle danielson minner från hinsidan
om expaterns vana att flagga patriotiskt röd
lite smått på kroppen för den Svenska Socialismen
och ler sin opiumblick i nationellt samtycke

"i detta motmotstånd legitimerar vi vadhelst"

påbud på frivilligt blickmöte
slit i dannes harnesk och
ideologierna är ogrundade, ack
folksjälen var bara några
zensocialistiska koan-slogans

men en svenne utan läpptjänst
till sina slogans är ändå nazist, no blame




Övriga genrer (Satir) av Joakim P Udd
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-03 00:38



Bookmark and Share


  objekt3
lilla gubbens det gör ont och Dang rappar, bra, lutans meridian, tinget bör ske i det mest centrala vädersträcket
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd