Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Guds Ord bär inte bojor".


EN SVAG MÄNNISKA MED SANNINGENS FACKLA

har en låga som ingen kan utsläcka,


då SANNINGEN är

Gud Själv.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-03 09:14



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Men himmelriket väntar ju Sven
2015-03-03

    Sven-Erik Sköld
Jordelivet är bra åtminstone för oss som bor i välfärdsstater, och i synnerhet om vi dessutom fått ha fred i några hundra år. Problemet med jordelivet är, att det tar slut. Mvh/S-E

2015-03-03

    Lars Gullberg
Denna låga
som du klamrar dej fast i

brrrr va kallt det måste vara runtom

Tror att den räddar dej från något fruktansvärt

är det verkligen så illa här i jordelivet


2015-03-03

  Onomatoprofet VIP
hu
u
?
.
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld