Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Ditt Ord är sanning".


HAR DU SANNINGEN SOM DIN BÄSTA VÄN

kan Du sova gott

på natten.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-03 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld