Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


en text


jag älskar dig så enormt Marina
att jag finner inga ord
du lyser upp för mig
varje gång vi möts
vill du dela ditt liv tillsammans med mig
en man med kanske inte så stora ambitioner
men har ett stark mod och kurage
och en stark vision om att tänka sig att vilja skaffa barn
tillsammans med dig
du och jag mot världen
bort från den här stan






från min pappa den 17 maj 1980..

endast 20 år gammal..





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Antez
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-03 15:40



Bookmark and Share


    Lars J
Så fin :-) och tänk vad rätt han fick antar jag med tanke på att du publicerar denna text ;-)
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Antez