Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönster

Fönstret mot
yttervärlden genom
persiennens randning
En silverfärgad minibuss,
en gatlykta

i huset bredvid
ett annat fönster
med fladdrande ljus
Från en påslagen teve

Mitt inre fönster
Reflekterar
Arbetsdagens
händelser




Fri vers av Anders P VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-03 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP