Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara vän med döden

Låt inte rädslan
Förkrympa ditt liv
Ta risken att
Leva fullt ut
Du påminns om
Att allt är för en begränsad tid
Dödens närvaro
Gör livet tydligare
Idag vill jag leva
Så att jag vågar dö imorgon




Fri vers (Fri form) av Agneta Westerberg
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-04 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agneta Westerberg
Agneta Westerberg