Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAVID OCH GOLIAT

Davids enkla stenslunga hade

en förtjänst framför


hela Israels här:


Gud rörde Sig

i den.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-04 04:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld