Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Graven!

Jag vet inte
om det är bättre
att gräva sin egen grav
eller
att låta andra
göra det åt en.




Fri vers av jesse james
Läst 458 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-04 13:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
undrat detsamma under resans gång.
2018-07-15

  Per "Läsaren" Sörqvist
Tänkvärd.
2015-05-07

  Marita Ohlquist VIP
Texten sjunker in, ligger kvar en stund,och väcker tankar och känslor.
2015-03-13

  melancholia
Ibland behöver man bäras till sin egen begravning för att verkligen inse hur illa ens situation är. Väldigt vacker, och så sorgsen.
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

jesse james