Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns för många O

Det finns för många O

som strör grus

i samhällsmaskineriet

Okunskap, ovilja, osämja

onårbarhet, okontaktbarhet

ovisshet, oförstående

ouppnålighet, osårbarhet

O, vad jag vill eliminera alla O




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-03-04 14:30



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Oerhört sant!
2015-03-11

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Olustiga dårar
  allestädes närvarande.
2015-03-11

    ej medlem längre
Ofantligt bra! :)
2015-03-11

  i af apa
O jaaa...!
2015-03-11

  Magica VIP
Mycket sanning bakom detta.
2015-03-05

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Många goda tankar.
Om du kunde nollställa O-na
2015-03-04

    Sefarge VIP
Ett otroligt Uppdrag
eller?Tanken är
mycket god!!
2015-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra budskap i texten!
2015-03-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
...avser endast de med 2 B:n
2015-03-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
För mitt vidkommande anser jag att det finns för många B:n som går omkring och fördärvar moder jord
2015-03-04

  Bo Himmelsbåge
O... jaa... visst finns det för många O i detta osannolika samhälle....!
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP