Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

destruktiv kärlek plågar ihjäl



Du klär i svart, ser ut som det bästa jag sett och läser Sylvia Plath. Det är klart att jag blir galet förälskad när vi av en tillfällighet går på promenad, även om jag vet att vi många ögonblick kommer balansera på gränsen till galenskap.

Det stör mig inte med destruktivt knullande och att du efteråt ber om en örfil till. Vi kommer närmast förtryckt rädsla då, men det sliter långsamt färgen ur hjärtat och tårarna saknar motstycke när de stunder senare saknas.

Morgonljuset lyser, snart är vi döda , men först ska vi göra varandra illa och vakna ur livslögnerna igen, försöka rymma vidare till andra relationer som romantiska dockor, men där kommer vi alltid vara sjukt övergivna.

___________________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-04 16:41



Bookmark and Share


    violas
Rubriken ger svaret
2015-03-06

  Glitr
Fint. Hoppas ni återuppstår igen och hittar tillbaka till varandra.
2015-03-04

  KattenKin VIP
Vilket mästerstycke, galet vackert! Speciellt "..sliter långsamt färgen ur hjärtat."
2015-03-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tillvarons hemsökelse av romantisk melankoli lämnar ingen oberörd.
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP