Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick till Klas

En bitter jurist ifrån Jönköping
i nättidning lik den från' Grönköping
skrev skrönor med humorös stil
för att locka kollegor till smil
för på skämt var han alls ingen gröngöling







Bunden vers (Limerick) av Ingela Svenson VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-04 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP