Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen

Vägen är alltid vägen
Bort eller hem
Mot kända eller
Okända mål

Låt våra liv färdas
tillsammans
En bit längs dess
sträckning

Vid nästa vägskäl
Kanske vi skiljs åt

Tillfälligt
Eller för evigt




Fri vers av Anders P VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-04 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP