Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Yeats International Literary Residency 2015



Poeter.se vill göra reklam för en unik chans för dig som skrivande att medverka och samverka vid The Yeats International Literary Residency 2015.


Mellan den 18 september och 11 oktober 2015 genomförs The Yeats International Literary Residency i Tranås, där sex författare från olika delar av världen kommer att bo och verka tillsammans under de tre veckorna. 

Som namnet antyder är residensens mål att koppla ihop skapande kulturer och kretativitet. Det innebär att du som deltagare i residensen inspireras av möten med människor, samhället och av samarbeten med andra deltagare. Du tycker om att utforska dina omgivningar. Författarna kommer kunna delta i en serie workshops, evenemang och informella träffar, vilka ska möjliggöra samarbeten med lokalt, regionalt och nationellt arbetande litterära organisationer och publicister.

Vill Du få chansen att medverka?

Läs mer om upplägget och hur du ansöker här >>
http://www.litteraturcentrum.nu/literary-residency-open-call/

Sista datum för ansökan är den 15 mars 2015. 


W B Yeats, en av Irlands internationellt mest kända poeter föddes för 150 år. I 
samband med detta arrangerars The Yeats International Literary Residency av Litteraturcentrum Tranås tillsammans med Write4Word och Wexford Arts Centre.

 

 




Blogg (Tävling) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 1361 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-04 21:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Heja Tranås. Det är en blivande metropol i upps(p)egling. Mindre städer och orter behöver all uppmuntran de kan få med hjälp av justa tillställningar.
2015-03-05
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent