Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En morgon med halvklart väder.


Förkylning



Sega emotioner
värker som infekterade
moln i
Andens Inre Himmel.

Grå impulser --
visar fruset huvud,
på andra tankesätt.

Annorlunda flöde ~~~ ~

Forsar av blod ...

Vilsegången i Traumat;
Den uteblivna Orgasmen
irrar omkring i
Ingenstans, - detta land
förstört av 'myrornas krig'...

En dos Inspiration --
vattnar rotskott av Lycka.

Sprängont i högra ljumsken!

Har inget otalt med
Solen, - vad jag VET, - men
lejonfärsen smaka´- tveksamt!

Födde 2 tomtar i ett oändligt
avlägset förflutets djup.

Tillbaka till Framtiden ... !








Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 4045 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-05 10:10



Bookmark and Share


    månsm
Våldsamt!
Älskar vändningarna i den här dikten. Rytmen är hypnotisk
2018-08-04

  ResenärGenomLivet VIP
Det låter inte så trevligt, men bra skrivet...
2015-03-10

  Sommarina
Hualigen.
2015-03-06

    Dan Myrbeck
Ger ett surrealistiskt intryck
2015-03-06

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för
"En dos inspiration - vattnar rotskott av lycka"
2015-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf