Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
enligt kalendern i Finland ;)


Mellannamnsdagsfundra

 



när berget börjar vittra
vaknar sinnet, vill nu fnittra
över vanmakt som en gång
fjättrat sinne, bott i minne,
men som nu vill bli en sång
om hur hopp som bott därinne
kan bli varsam tillförsikt
fastän intet är sig likt

 

2015-03-05 11:34




Bunden vers (Rim) av Minkki VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-05 10:47



Bookmark and Share


  walborg
Elegant
2015-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP