Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röda fjädrar



Jag möter upp i Thingvellir likt ett
paradis i delad form

I en blå ocean skjuts en silverpil
med en svans av bomull

Jag är med dig med ena foten i
Europa och andra i Amerika och
vi njuter varandra delande

delande njuter vi varandra

Du och jag – separata mot kärlekens
kreverande

*

I vy av vulkaniskt röda fjädrar
dansar mystiken bland genomskinliga
kristaller




Fri vers (Fri form) av tony björk
Läst 209 gånger
Publicerad 2015-03-05 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk