Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
("Scener från en död teater")


Misja:


Misja:
- Så, som jag är, här... oförmögen;
utspridd likt Osiris;
aldrig hel; aldrig tillräcklig;
passerar omärkligt livet;
likt ett hastigt regn när himlen blundar;
jag är skärvor av arv, i regnet;
i ständig kamp mot varför inte kunna åter bli hel igen.
Någon att omfamna.


©DrZappa




Övriga genrer (Drama/Dialog) av DrZappa VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-06 11:56



Bookmark and Share


  Nanna X
gillar dina teaterberättelser, de har stark närvaro. Misja låter som en Tjechovgestalt?
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

DrZappa
DrZappa VIP