Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På frihjul över startbanan. Texten är hämtad ut Hoffmans äventyr.


Nu flyger jag och far

Jag behöver göra ett dotterbolag av mitt liv

Då är jag pank och fågelfri

men tänker dock ej klaga

Du glada lynne, stå mig bi

mitt öde att fördraga

Vad tjänar att se ledsen ut?

Det ger ej mynt i pungen

Jag tar min lott förutan prut

som jag är nödd och tvungen




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-06 13:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra diktat!
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP