Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ägg och sånt

 

det är mycket
som inte blir
eller blev
som det skulle
i livet

idag var det ett ägg
som inte blev kokt,
inte omelett
 
det fann dock
sin stekta form
och sin krydda

det enda som krävdes
var lite samarbete
mellan ägget 
och kocken

vem av dem som kom först
är en annan historia

 

 

2015-03-06  14:00




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-06 13:09



Bookmark and Share


  walborg
Underbara kommentarer på denna spontanitet vid spisen
2015-03-06

  TrollTörnTrappan VIP
Huvudsaken är kanske att det icke blir pannkaka av alltihop, utan finns kvar en första bit som kan föregå med gott exempel :)
2015-03-06

  Nanna X
även ett förlorat ägg har sin plats i livet ;)
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP