Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd


Är rädd att du skall komma hem och
förstöra av det förstörda.
Är orolig att du skall stå utanför min dörr
och vänta samt åter ta det du en gång tog.

Jag har inget kvar av det du
rensade bort, det du tömde,
men jag försöker finna det;
som en nål i en höstack

Kärleken är som bortblåst lik vid
bombens tryck och jag vill att du
suddas ut, raderas och bara
försvinner, men jag är rädd.




Fri vers (Fri form) av tony björk
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-06 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk