Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar



Jag gråter sjöar till hav
och längtar genom kylan
till sol

Min ensamhet är ett eko i
Blå hallen, en vindil i ett
vakuum

Det övergivnes tåg har passerat
och fotspåren suddats ut. Jag
är vilsen och kompassen
slutat fungera

Längtar din skönhet som en filt
över mitt kyliga Jag och din
närhet som mitt syd och norr




Fri vers (Fri form) av tony björk
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-06 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk