Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

impuls

där kniven skar in

sipprar blodet ut

livet rinner  ut

smyger bort

BORTA

så tomt det blir

när du glidit in

i den eviga sömnen

så TYST det blir

när ridån gått igen

du glömde visst att vakna till

en sista gång ur ditt lugnande rus

 

 




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-15 18:32



Bookmark and Share


    Josefine Anna Victoria
Tragiskt och vackert
2015-03-16

    ADI Nehlin
så vackert och berörande...ord som går rakt in i hjärtat
2015-03-15

  Solitaire VIP
Oj...
En Puzzledeckare?
Hoppas det är fiction, bara att släppa in Everett Backstrom i sin röda regnponcho och lösa fallet...
Men det finns flera stämningar här:
Sorg, uppgivenhet...

2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson