Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotograf: Susanne Allhage


frid

jag flyger fritt
ovan moln och regn

tidens rum
kysser mig mjukt
när jag sakta
tar i mark 

det oändliga
är så nära
nu 

jag vänder mig om
och allt jag ser 

frid

.

 




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 370 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-07 11:55



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Seren skönhet.
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric