Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad


Därute


bilmotorer

vattenpölsskvättande

fågelsnack


ljud utan budskap

annat än att jag som är innanför


inte bor i flyktingläger

inte sitter i fängelse

inte lider nöd


murarna omkring mig har jag valt själv

dörrar åt båda hållen är öppna mot friheten

överflödet är min nöd


Innanför

stillhet

trygghet

tystnad


Endast där hör jag hela livet





Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-07 14:44



Bookmark and Share


  aol
Klokt fint berörande skaldat
2015-03-07

    ej medlem längre
En text som berör alla sinnen att läsa. Tack.
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP