Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom allt det där

Ord som ingen kan förstå, ord som är för stora för att kunna greppas.
Ett liv fyllt med oförstådda ord, men med en betydelseful mening.
Sanningar bakom klara ord, bara döda kan läsa.
Har ni förstått vad jag menar, eller är betydelsen för tung för er också.







Övriga genrer av Willma
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-07 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Willma