Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min tidigare publicerade dikt 11/2 2015. Fritt efter Esaias Tegnér.


Internationella kvinnodagen 8 mars 2015

I MÅNGA FORMER TRIVS DET SKÖNA

 

Som blomstren skifta i det gröna

så skiftar kvinnors sköna här

I många former trivs det sköna

och skönt är allt som kvinnligt är




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-08 10:02



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert! Tack för det!
2015-03-08

  Teresia Ridell
Så vackert!
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP