Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror att du är

Jag tror att du är
regndroppen som
nuddar vid min panna

Vindpusten som ömt
smekte min kind

Lövet som studsade
lätt vid min axel
innan det föll till
marken

Jag tror att du är
solstrålen som
värmde min rygg

Den första vitsippan
som fick mig att le

Jag tror att du är
och är du inte så
tror jag det ändå
för det gör mig glad

Du är




Fri vers av ADI Nehlin
Läst 855 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2015-03-08 21:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta är passionerad het kärlek, kan uppfatta den svävande känslan då man svävar en bra bit över marken.
Jag blir fint berörd och samtidigt glad av denna text!
2016-11-28

    AgnesKenshin
åååå, sån tur att jag klckade in mej på fler av dina guldkorn. :) denna gillas mkt skarpt!
2015-11-16

    dreamoflife
Snyggt!
2015-03-25

    ej medlem längre
Så skön att läsa! Får en trygg känsla :)
2015-03-16

  louisegirl
Vackert ömt
2015-03-10

  Sommarina VIP
Så vackert
2015-03-09

    Birgersdotter VIP
Fin ömsint text
2015-03-09

    tramp
VÄLDIGT FINT
2015-03-09

    ej medlem längre
Den här texten är verkligen bra!
2015-03-09

  Lars Hedlin
Tycker om denna!
2015-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Du målar vackra bilder med dina ord!
2015-03-09

    ej medlem längre
En dikt att bli glad åt. Känns positiv. Som en illusion.
2015-03-08

  Järnkatten
Ljuvligt...
2015-03-08

  kerstin skriver VIP
gladpoesi
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

ADI Nehlin