Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstaven A

Om vi står inför en förändring i samhället.
En upplösning av samhällsordningen.
Omstörtning.
Vem segrar?
Vargarna eller vildkatterna?
Vilken flock väljer ni?
Vargarna är giriga, mycket vill ha mer.
Vildkatterna kommer alltid att ströva i frihet.










Fri vers (Fri form) av LoDjur
Läst 225 gånger
Publicerad 2015-03-08 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LoDjur
LoDjur