Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta aldrig lära.

Lev med dina tankar,
var otrogen med nya varje dag!
Bara genom att ständigt dansa med främmande idéer kan du finna dina egna.
Lev med din nyfikenhet,
bara när du söker kan du finna svar.
Rym från din okunnighet,
orka springa långt och snabbt genom att sluka informationens näring.
Lär hela livet, bara då finner du din mening.
Alla kan vi uppnå stordåd!




Fri vers av Johnny D
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-09 00:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns kunskap jag medvetet utestänger.
Och detta är mitt fria val. Precis som det står människor fritt att utestänga det budskap jag presenterar.
2018-06-14

    ej medlem längre
Ja, vi förkovras i livets villervalla å blir glad åt en andakt!
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Johnny D
Johnny D