Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompost

Solens vita blindhet
jordhögens varma mörker
en öppnad ängsskalle
med ett helt landskap i ryggen

Hunden sänker huvudet
låter nosen vattnas
inför underjordens långsamt
leende förruttnelseskandal




Fri vers (Modernistisk dikt) av svernbygrabben
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-09 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben