Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heminredning?

Nej, jag är inte road av heminredning. Mitt hem är en levande organism. Det reder sig självt.




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 297 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-09 23:16



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Cool
2015-04-05

  Magdalena Eriksson VIP
Mycket roligt å fyndigt skrivet bara känner ja så är det.
2015-03-10

  walborg
Låter trivsamt - funktionerna syns
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger