Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Öppet hav.

Att bygga ett magnifikt skepp
i en liten flaska
stora visioner
omöjliga drömmar
instängda med för litet andningshål
och för litet rörelseutrymme.
På havet är den stora skutan liten,
vågorna är större än något vi skulle våga
men vattnet ligger öppet
valet
mellan friheten
eller den inramade Tryggheten




Fri vers av nattfjaeril
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-10 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril