Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utifrån en felöversättning (av mig själv) av vad som stod skrivet på väggen i migrationsfängelse i Mexico.


Inlåst väntan.

"Medan du väntar", står det på väggen,
på ett språk jag knappast förstår.
Ordet"väntar" som också betyder hoppas,
på det språket.
"Medan du hoppas", inlåst i ett rum med galler.
Medan du väntar på goda nyheter.
Medan du hoppas på att få gå ut.
Medan du väntar på bättre tider.
Medan du hoppas...
på vad som helst.
Och... om vi bara var här för att vänta,
varför är det ett lås på dörren?




Fri vers av nattfjaeril
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-10 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril