Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför.

Där utanför,
verkar allt så vackert.
Där spelar syrsor
och himlen är mörkt djupröd
med stjärnor.
Där utanför
går luften att andas,
men jag kan inte se
för en vit vägg och ett galler
som skymmer min sikt.
Där utanför
och här innanför,
påminner om hur livet
var annars:
Hur jag alltid längtar ut i det fria
och alltid verkar vara utanför
det som finns

där utanför.




Fri vers av nattfjaeril
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-10 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril