Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nåt jag skrev till min mamma för flera år sedan.


Kära mamma.

Kära mamma ,
jag har aldrig
skrivit dikter till
dig förut.

Kära mamma,
du som alltid tycker att jag
är så duktig på
att skriva.

Kära mamma,
jag vill
för alltid
minnas och älska dig.

Kära mamma,
förlåt att jag aldrig
säger det
mer än såhär
i en dikt.




Fri vers av nattfjaeril
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-10 19:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Känner värme i kroppen när jag läser din text!
2015-03-10

    maija tuori

Berör.....Det är aldrig försent..
2015-03-10
  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril