Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att få sin dröm besannad och upptäcka att den var tom och smaklös


Kyssen

I en kyss med munnen full av lakrits
Min barndoms dröm försvann
Som stungen av en nål
Släpar den tomma ballongen i ett snöre av
undertryckta kittliga kolsyrebubblor




Fri vers av Nära
Läst 347 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-10 19:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2015-03-11

  Arowana
Hej! Det var länge sen jag läste en dikt av dig. Den här var fin och härlig att läsa. Tack för att du delar med dig. Erik
2015-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära