Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftermäle

Saknaden som sprider sig som ringarna på vatten
Sorgens flor som sprider sig som maskrosblommans frö
Skuggorna som rider, leder skriket genom natten
Stympat vara lider. Den jag älskade är död

Spektrats gråa skala. Det lyser ej och speglas
Väggarna är kala där som förut tavlor satt
En skymningstupp hörs gala bakom ytterdörr som reglas
Med tårar jag betala för att livet var ett skratt




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-10 20:27



Bookmark and Share


    snöö
Vackert smärtsam väl fångat med dina ord.
2015-04-05

    ej medlem längre

Smärtande..
Dock vackert formulerat.
2015-03-12

  RitaBrunner
Fint skaldat om sorgen...
2015-03-11

  ResenärGenomLivet VIP
Inte lätt att vara efterklok... verkligheten kommer alltid ikapp...
starka känslor i din dikt...
2015-03-11

  P-E-H
Fint diktat om tung sorg.
2015-03-10

    ej medlem längre
Ja så är livet, ingen glädje varar..
Beklagar..
Fint diktat om sorg och saknad!
2015-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick