Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och till och med morgonen efter

Din blick i min
som om vi vore ensamma
på dansgolvet

Bland hundratals svettiga kroppar
stannade musiken upp
och jag såg bara dig

Just där och då
kändes det som att vi förstod
allt
och ingenting
om varandra

Ecstasyn värkte och bultade i
våra kroppar
som om jorden slukades under oss

Jag ville falla med dig
Jag ville kalla dig för min

Och till och med
morgonen efter




Fri vers av Vendelay
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-10 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vendelay
Vendelay