Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönviskarsången

När sommarvinden smeker nakna bröst
som vårvinterdagens väna stämma
Då hörs skönviskarungens vakna röst
den sången ska vi träna hemma

När midvinterisen ligger smärtsamt stel
och badplatsen säkert gömma
Vi minns skönviskarsången med nöjsamt spel
den låten ska vi aldrig glömma




Bunden vers (Rim) av P-E-H
Läst 400 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-10 22:55



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
P erfekt
E ffekt
H ärligt käckt!
2015-03-17

  evana
Tycker om tonen i denna!
2015-03-13

  RitaBrunner
Skönskaldat!
2015-03-11

  RitaBrunner
Skönskaldat!
2015-03-11

  louisegirl
Fint skriftat
2015-03-11

  ResenärGenomLivet VIP
Allt det sköna lever kvar i minnet...fin med påminnelsen i din dikt...
2015-03-11

  stig wikman
Mycket bra .
Borde kanske
vara fler verser .

VILKEN SÅNG .
2015-03-11

  Marianne Räf
En fin liten Trudelutt om en älskad
fågel! Fåglar är mkt charmiga djur!
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

P-E-H
P-E-H