Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tusen år försent.


Genom universums oändliga strömmar av tid


Du kommer aldrig att få läsa det här

Du kommer aldrig att få veta
hur mycket jag vill säga förlåt

hur mycket jag ångrar
att jag inte älskade dig

när jag hade chansen


Jag vet att det är försent för mig
att bry mig om dig
så som du förtjänade

Men någon dag
hoppas jag att du förstår
att jag aldrig glömde dig


Genom universums oändliga strömmar av tid
levde du kvar
långt inom mig

Jag kände igen dig
långt innan jag visste att det var du



Du kommer aldrig att få läsa det här

Du kommer aldrig att få veta
att jag fortfarande älskar dig

att jag äntligen ser dig

Och jag önskar verkligen
att jag fick berätta för dig
hur vacker du är


Jag vet att det är försent


Men kanske kan du känna
min osynliga beröring
likt en vårvind
som andas bort den avgasbruna snön

Som djupt inunder slöjan av ditt omedvetna
andas kärlek

Jag kan inte göra mycket mer än så
jag hoppas att det är nog


Jag hoppas att du förstår
att jag med denna vind av vår
säger det som jag borde ha sagt
för länge sen



Förlåt




Fri vers av Drömfångare
Läst 427 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-29 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drömfångare
Drömfångare